Remove this ad

Lead

Apr 19 12 11:29 PM

Tags : :

Kuten otsikkokin jo paljasta, on tämä päivä rakkaan, joskin nykyisellään uinuvan kinimme 4-vuotissyntymäpäivä. Kinship perustettiin tosiaan 20.4.2008, ensimmäiset jäsenet olivat Malili, Betulina ja Misadal. Ensimmäinen miitti tapahtui muistaakseni Briissä ja porukka päätti perustella suomalaista kinshipiä.

Itse muistan edelleen sen talvisen päivän jona kiniin liityin, vasta parisen viikkoa pelanneena harhailin hunterillani Ered Luinin seuduilla ja silmääni sattui Betulinan regional-huutelu. Tilanne oli jännittävä ja innostuin, joten päädyin kiniin recruitiksi. Tätä kautta pääsin sitten tutustumaan hienoihin ihmisiin ja sain paljon hyviä pelikokemuksia ryhmätehtävistä, joita muistelee vieläkin lämmöllä. Mainittakoon, että harva peli tuollaisia on koskaan tuottanut.

Jos pelaajakunta olisi aktiivisempaa, olisin mieluusti järkännyt RP-synttäreitä kinille. 1-vuotissynttärit silloin joskus olivat tuollaiset, hieno tilaisuus. Ehkäpä vielä joskus saadaan kasaan roolipeliporukkaa tai muuten vain ryhmäilystä pitäviä! Itsekin olen passiivisena pyörinyt, taustalla on olleet opiskelu yms. kiireet. Samantapaisia varmasti muillakin, eikä peli tietenkään ole niitä elämän tärkeimpiä asioita. Joka tapauksessa hyvää syntymäpäivää Carpe Diemille, toivottavasti mahdollisimman moni viitsii jossain vaiheessa loggailla peliin!

-Faregrim ynnä Rosiella


Click here to view the attachment
Quote    Reply   
Remove this ad
Remove this ad

#1 [url]

Apr 28 12 2:54 AM

Kiitos historiikista! Kyllähän tuota ihan liian kiirettä on pitänyt, mutta yritetään ensi vuonna järjestää vaikka piknikki puolipyöreiden 5 vuotis synttäreiden merkeissä. Pitää vain mainostaa tällää porukalla vielä aikaisemmassa vaiheessa. Kalenteri, kun näyttää olevan pelkästään sitä varten, että sen saisi mahdollisimman nopeasti täyteen.

Quote    Reply   

#2 [url]

Apr 1 13 1:21 AM

Kohta olisi 5-vuotis merkkipäivä nurkilla. Voisi mahdollisesti koittaa kerrankin järjestää jotain, ihan vaikka vaan tapaamisen merkeissä, jos nyt ei mitään orgioita. On ollut tässä pidempi tauko mörpeistä muutenkin ja aika tuntuis sopivalta kokeilla vähän verestellä Lotron puolella.

Quote    Reply   

#3 [url]

Apr 1 13 4:13 PM

Hyvä että muistit! Täytyy logata Lotron puolelle ja kysellä wanhojakin kiniläisiä, jos jollain hahmolla käväisisivät hetkeksi tökkimällä tikuilla silmiin.
20.4. Eli jonkin verran tässä vielä on aikaa. Pistän itselle kalenteriin ja ainakin Ikun ja Elon hahmon yritän houkutella messiin!

Waka Wanha Camwald setä

Quote    Reply   

#4 [url]

Apr 4 13 7:12 PM

Elo on kiireinen ja ei pääse Keski-Maahan kuin hyvässä lykyssä varsin myöhäiseen kellonaikaan. Ikuturso tulnee näillä näkymin tap(p)aamaan wanhoja tuttuja ison astalon kanssa. Muita en vielä ole saanna kiinni.
Mutta jonkinmoista kellonaikaa tässä kannattaa kohta ruveta haarukoimaan.

Quote    Reply   

#7 [url]

Apr 16 13 9:55 PM

Jou, ei sitä liiankaan myöhään voi venyttää... Kahdeksan korvilla kuulostaa ihan asialliselta.
Oletko netissä törmännyt muihin wanhoihin Carpelaisiin?
Itse en kovinkaan moneen, mutta en ole kovin ahkerasti netissä roikkunutkaan. Ikun sain kiinni kerran ja Elon livenä...Quote    Reply   
Remove this ad

#8 [url]

Apr 17 13 12:22 AM

Steamin puolella on tavoitettavissa ainakin Umakreil, Firdreth ja Alalina, joskin kolmatta ei näy ikinä online-tilassa. Ite nyt enemmän, ehkä turhan optimistisena, kelailin että foorumille postaamisessa olisi tarpeeksi (sikäli kun porukalla täällä kiinnostaa nykyään enää käydä), mutta voin toki kysyä.

Quote    Reply   

#9 [url]

Apr 17 13 7:29 PM

Moni raidaa Pelagirin ihmisten kanssa, joten täällä on todella hiljaista. Pitää laittaa foorumille itselleen viestejä, ettei foorumi lakkaudu käytön puutteeseen :-)
Ihan hyvä, jotta raidiporukkaa vielä löytyy. Hieman keinotekoiseksi tämän ylläpitäminen vähän menee, mutta kyllä tämä pöytälaatikkotoimintanakin toimii jonnin aikaa. Voisi määritellä varmuuden vuoksi successorin kinille tuolloin lauantaina, kun tämän hetken aktiiveimmat saapuvat paikalle. Voin käydä pyhkimässä pölyjä kinitalon kirjahyllyistä tarvittaessa edelleenkin, sillä keskimaassa tulee käytyä iahn säännöllisesti, tosin harvakseen, joten talonmiehenä toimiminen ei ole vielä alkanut tuntua työltä.

Hyvä, jos Steamin kautta jokusen saa kiinni. Itsellä on Steam akkaunti, mutta ei sitä yhteydenpitoon ole tullut käytettyä.


Quote    Reply   

#10 [url]

Apr 20 13 2:38 PM

Voi olla näillä näkymin etten välttämättä pääsekään paikalle, kiitos Turbinen tilipalvelun. Pari päivää mennyt tässä yrittäessä resetoida salasanaa. Torstaina lähetettyyn pyyntöön tuli vastaus vasta perjantaina aamupäivällä, ja resetoinnista huolimatta uusi salasana ei toiminut. Tiedä sitten typosinko sen jotenkin, mutta laitoin uuden pyynnön eilen illalla ja vieläkään ei ole mitään kuulunut.

Edit: Oli n. 16.45 saapunut maili. Edellenkään ei onnistunut. Supportin puolelta löytyi mahdollinen palvelusta johtuva syy. Uuden resetin vaatis joka tapauksessa, eli en tod. näk. pääse paikalle :/

Quote    Reply   

#12 [url]

Apr 22 13 10:37 PM

Jou! Muutama hemmo pääsi paikalle. Turistiin niitä näitä ja tanssittiin pöydillä, eli ihan perushuttua :-)
Mutta oli kiva höpöttää wanhusten seurassa pitkästä aikaa.
Tämä uusiksi vaikka sisältö ei kattoja kolkutellutkaan!

Pauli

Quote    Reply   

#13 [url]

Apr 25 13 1:21 AM

Perskutarallaa kun olin varautunut hinaamaan itteni paikalle, mutta joskus tuntia aiemmin menin kattomaan töllöä ja siihenhän sitä sitten tuli jumiuduttua ja unohdin ton tyystin. No ehkä ens kerralla sitten.

Quote    Reply   

#14 [url]

Apr 25 13 9:45 PM

Hyvä, jotta oli kuitenkin ajatuksissa :-)
Pitää miettiä, jotta pitäisikö sitä olla ihan oikeasti jotain ohjelmaakin ensi kerralla. Itsestä oli ihan hauskaa nähdä tuttuja vuosien takaa. Jos ja kun jotain "hyödyllistä"/"hauskaa" tekemistä tulee mieleen, niin siitä vain keräilemään ideoita.

Waka Wanha Gamwald setä

ps. itse olin laittanna kännykän kalenteriin hälytyksen... Ainut keino muistaa juttu itselle ;-) Wanhuus ei tule yksin, se tulee Dementia tädin kanssa! Vai mikäs sen tädin mini nyt olikaan... vai oliko se sittekin setä...

Quote    Reply   
Remove this ad
Add Reply

Quick Reply

bbcode help