Remove this ad

Lead

May 11 11 8:53 PM

Tags : :

Viime aikoina, kun kini on taas jokseenkin aktivoitunut ja kuudenkymmenenviiden tienoilla hiihtävien määrä mukavasti lisääntynyt, on ollut viritteillä puhetta yhteistoiminnan alkamisesta. Kinin sisällä ollaan 3-ja 6-man instoja tahkottukin mukavaan tahtiin, mutta raideihin ei meillä itsessään ole porukkaa. Kiinnostusta ja intoa niihin kuitenkin on.

Juttelin alkuviikosta Pelargir Adventuring Companyn upseerien, Drowinin, Lisen ja Surumielin kanssa mahdollisesta yhteisestä raiditoiminnasta, olen ollut avustamassa heidän raidejaan, joissa niissäkin on aina vajausta. Sovimme edellämainittujen ja Wildefastin/Alalinan läsnäollessa yhteisen raidausallianssin perustamisesta. Tarkoituksena on juosta raideja, jotka muuten jäisivät suurimmalta osalta kiniläisistä vain hatarien pug-runien varaan. Kinit pysyvät siis edelleen erillään ja itsenäisinä, mistään yhdistymisestä ei ole kyse! Alustavasti tulemme juoksemaan Watcheria ja Dar Narbugudia, sieltä saatava tavara on edelleen kelvollista ja hyvää. Lisäksi kokemusta karttuu, ja raidaus on aina enemmän tai vähemmän viihdyttävää. Myöhemmin voimme mahd. siirtyä uudempiinkin raideihin. Lisäksi sovimme yhteisen userchannelin, carpelargirin perustamisesta. Sitä voi käyttää ryhmien etsimiseen ja kuten kinikanavaa, minkä tasoisella hahmolla tahansa, ja on avoin Carpen ja Pelargirin jäsenille. Liittyminen käy kirjoittamalla chattiin /joinchannel carpelargir . Raidaukseen ovat tervetulleita kaikki Carpen yli lvl 59/64 hahmot, riippuen toki

Käytännön asioita: Koska Pelargir on määrällisesti suurempi kini, sovimme, että käytämme organisointiin sen foorumia. Muistakaa rekisteröityä foorumille, mieluiten nimellä jolla tulette mahd. raidaamaan eniten. Osoite on: www.pelargir.forumotion.com. Kaikki halukkaat voivat rekisteröityä tuonne ja ilmoittaa osallistumisestaan. Raideissa käytetään myös Pelargirin mumblea, ohjelman saa tällä foorumilla olevasta langasta, info on tässä: address: www.valtio.org port: 60000 salasanan saapi kysymällä minulta tai Alalinalta/Wildefastilta, tai joltakin muulta raidauksen organisoijalta. En laita sitä tänne foorumin julkisuudesta johtuen. Ajattelimme tehdä raideja 1-2 kertaa viikossa, ainakin lauantaisin ja jonain muuna päivänä, alkaen klo 18-19.

Loottaus: Watcherissa tulemme käyttämään normaalia rollausta master looterin kanssa, huutokaupan omaista DKP-systeemiä pidemmissä, siitä lisää infoa myöhemmin.

Perusasioita raideista: Mikrofoni ei ole välttämätön, mutta on suuri apu. Mumblessa olo on tarpeellista, samoin johtajan kuuntelu. Raidit sujuvat hyvin kunhan kuuntelee ohjeita ja kysyy, mikäli on jotain kysyttävää. Tarpeen tullen joustetaan, virheitä ei seulota, jokaiselle sattuu kömmähdyksiä. Raidaus ei ole työtä, leppoisa asenne mukaan!

Mitä tarvitset mukaan raideihin?
Kunnostetut varusteet, jokaisen kuoleman jälkeen ei tarvitse kunnostella, jonkin verran regen-ruokaa, (6 kpl), moraali- ja powerpotioneja (10 kpl), disease-, wound-, poison- ja fear-pottuja (n. 8 kpl kutakin, riippuu paikasta), resist ja trail foodia jos sen katsoo tarpeelliseksi, +5 hope tokeneja (5 kpl) ja 5 rullaa sekä supreme warding että battle scrolleja.  Määrät ovat suositeltavia ja ohjeellisia, mutta voivat aluksi tuntua hurjilta. Kuitenkin, kun on kerran ne hankkinut, ei täydennystä tarvitse tehdä kuin harvakseltaan. Harvassa raidissa kuluu edes puolia kaikista hankituista kamoista!

Jos jotain kysyttävää tai jokin seikka jäi epävarmaksi, ota ihmeessä yhteyttä foorumilla tai pelinsisäisesti! Mitä enemmän porukkaa tulee mukaan, sen parempi! Ensikertalaisuus ei ole este, päinvastoin!

Quote    Reply   
Remove this ad
Remove this ad

#1 [url]

May 12 11 11:59 AM

 Raidaukseen ovat tervetulleita kaikki Carpen yli lvl 59/64 hahmot, riippuen toki

-faregrim

Mielestäni sovimme että riittää että pelaaja on Carpessa / Pelargirissa. Eli se hahmo, jolla raidaa, voi olla muualla. Mutta joka tapauksessa kyse ei ole täysin avoimista raideista.

Raideissa, foorumilla ja chatissa käytettävä kieli on suomi. Eli ei tarvitse jännittää kielitaitoakaan.

Ja noihin mukaan tarvittaviin kamoihin saa varmasti apua kinistäkin, meillä on monta näppärää askartelijaa.

Quote    Reply   

#2 [url]

May 12 11 2:55 PM

Kiitos oikaisusta, Alalina, tarkoitin lähinnä, että raidiin osallistuvan hahmon on oltava lvl 59/64, tosiaankin tämän hahmon ei ole pakko olla kinissä.

Quote    Reply   

#3 [url]

May 12 11 7:36 PM

Mikäs on kansalaisten näkemys sitten noista perusvarusteista ja traiteista noiden raidien suhteen. Jossain on tautisen tarkkaa ja toisaalla ei välitetä kauheasti, eli enempi jokaisen omalla tunnolla?

Quote    Reply   

#4 [url]

May 12 11 8:47 PM

Isompia vaatimuksia ei ole, toki olisi suotavaa että varusteet ovat kelvolliset, ei välttämättä uusinta raidikamaa, ja jokainen käytössä oleva virtue yli 6, mutta isompaa seulaa ei periaatteellisesti tulla laittamaan.

Quote    Reply   

#5 [url]

May 13 11 12:10 AM

Varusteiden ja virtueiden ei tosiaan tarvitse olla sitä uusinta uutta mutta mitä paremmat kamat sitä paremmin pärjää --> lähinnä siis henkilökohtaisella tasolla. Ja tottakai kannattaa tulla koittamaan ni ehkä siitä saa lisäpotkua tekemään ne pari tylsää virtuegrindiä :). Hauskanpidon takia tätä tehdään

Quote    Reply   

#7 [url]

May 15 11 1:49 PM


Ekat raidit heitetty, Watcher ja Nornuan kaatuivat, ensimmäistä piti suostutella muutaman kerran, mutta kilpparista tuli keittoa heittämällä. Oli todella mukavat reissut. Suosittelen lämpimästi.

Niin ja reissusta on muistona kinitalon pihassa allas, käykää ihmeessä kokeilemassa :D

Quote    Reply   

#11 [url]

Aug 6 12 12:33 PM

Tämä allianssi toimii edelleen ja jotain tehdään koko ajan vaikka ei aina täyttä raidimiehitystä saataisikaan kasaan. 

Eli lisää lihaa myllyyn: hilaa perseesi tasokattoon, liity pelissä kanavalle carpelargir ja tule kokemaan uusia, jännittäviä tapoja kuolla.

Quote    Reply   

#12 [url]

Aug 6 12 6:18 PM

Hyvä, hyvä, urhoollisen kansalaiset. Treenatkaa itsenne huippukuntoon ja kuolkaa saappaat jalassa!
:-)

Hyvä kuulla, että tämä allianssi toimii! Itse en ole raidi-ihminen, mutta olen iloinen, että raideista elävät saavat peliseuraa! Ehkä saan "perseeni" tasokattoon... vuoteen 2030 mennessä ja pääsen osinngoille... ehkä en, jos tasokatto nousee nykyistä vauhtia, mutta parempi näin!Quote    Reply   

#13 [url]

Aug 6 12 11:13 PM

On meillä jonkinverran myös alemman tason yhteistyö. Harmittavan vähän tosin. Tänään kuitenkin käytiin Garth Agarwenin Fortress-instassa ja oli jo puhetta jos kävisi pitkästä aikaa katsastamassa Elendilin haudan.

Quote    Reply   

#16 [url]

Aug 4 13 8:07 PM

On tämä Carpelargir ymmärtääkseni yhä pystyssä, joskaan ei enää niin elinvoimainen. Pelargir sittemmin teki toisen allianssin Tien Vartijoiden kanssa elvyttääkseen raiditomintaa (nimeksi tuli "Tie Pelargiriin"). En varmasti osaa sanoa, mutta olettaisin että Carpe Diemiläiset on edelleen tervetulleita.

Tuli tuossa myös ideaa laittaa Steam-ryhmä pystyyn, kun ollaan jo useampi kuukausi pelattu erilaisia Steam-pohjaisia pelejä suht aktiivisesti erilaisilla sekaporukoilla (Planetside 2, The Secret World, Arma 2 ja 3 tähän mennessä).  Perustaminen delegoitui mulle, vissiin kun kerta sitä ehdotinkin. Via Pelargir tuli nimeksi pienen politikoinnin jälkeen. En kehdannut itse alkaa vääntämään kättä että josko sinne vielä Carpe Diemkin vielä mahduttettaisiin, vaikka ehkä periaatteessa olis ollutkin yhtä aiheellista. Ongelmana kait ihan ensin olis ollut kun en ole itse edes johtaja + meidän kinin osallistumisen vähäisyys jne. ja listaa vois varmaan vaan jatkaa. Oli miten oli, pistin ryhmän tänään pystyyn, ja jos täällä kellään vaan kiinnostaa liittyä, niin heittäkää vaikka yksityisviestinä Steam ID:tä tai ottakaa yhteyttä ryhmän kautta ylläpitäjiin.

http://steamcommunity.com/groups/viapelargir

Last Edited By: valathan Aug 4 13 8:11 PM. Edited 1 time.

Quote    Reply   
Remove this ad
Add Reply

Quick Reply

bbcode help