Remove this ad

Lead

Mar 10 11 2:02 AM

Tags : :

Ystävät! Faregrim Fuinduinin poika pyytää mitä nöyrimmin palvelusta ystäviltään, josko joku viitsisi lähteä matkaseuraksi viemään viestiä mestari Elrondille Thorinin saleilta. Halukkaille voisin reilun kääpiön lailla tarjota tukevan tuopin olutta jossain paikallisessa kievarissa!

Roolipelitapahtumat! Niitä ei ole ollut pitkään pitkään aikaan, joten asia on korjattava. Mieleeni pälkähti ajatus yhteisestä ratsastusretkestä, joka alkaisi Thorinin saleilta, matkalla käytäisiin Vihreässä lohikäärmeessä ja Ponissa, ja päättyisi Ost Guruthiin tai Rivendelliin. Matkan aikana sitten roolipelailtaisiin ja käytäisiin vaikkapa ihastelemassa matkan varrella olevia nähtävyyksiä ja komeita  maisemia. Jos aika alkaa käymään vähiin, voimme toki päättää matkan Briihinkin. Näin alustavasti, olisiko teillä kiinnostusta lähteä saattamaan Faregrimia läpi Sinivuorten, Konnun, Yksinäisten maiden ja lopulta Peikkokorven kautta Viimeiseen kotoon? En sano vielä mitään aikoja. Heposenhan saa nykyään jo lvl 20, se on ainoa vaatimus retkeen osallistumiseen. Vaikka mennäänkin matka suurimmaksi osaksi rauhassa :) RP tapahtuu parhaiten "say" kanavan kautta, koska kantama on n. 100 metriä, joten yksinäiset questaajat tuskin häiriintyvät iloisen joukkomme suomisopotuksesta. Ja voidaan vaihtaa englantiin kaupungeissa tai jos saamme matkaamme ohikulkijoita.  Mikäli joku jaksaa pysähtyä esim. Gondamoniin tai methel-stagelle esittämään runoja ja iskemään tarinaa, yhä parempaa! Nyt olisi hyvä hetki osallistua yhteistekemiseen, suomenkielentaitoisia ystäviä saa kutsua mukaan :)

Kommentteja, haukkuja, ideoita, kertokaa mielipiteenne!

Quote    Reply   
Remove this ad
Remove this ad

#1 [url]

Mar 10 11 5:12 PM

Suorastaan kannatettava asia! Jos palvelun tarjoaja vain saa minun nurin olevan nettiyhteyteni toimimaan, niin tulisin mielelläni janoiselle kevätretkelle mukaan! Pitää vain katsoa, että millä hahmolla, mutta sillä ei liene suurta merkitystä. paitsi ehkä se että matka on huomattavasti jännittävämpi 20-25 levelin hahmoilla, tai jotain sitä luokkaa. Niin pientä ei löydy itseltä mutta saattaahan olla, että "wanhempi" konka tiedustelee tietä eteenpäin ja sillä aikaa muu porukka saattaa itsensä "hankaluuksiin" ;-)
Mutta kuulostaa siis kivalta! Tiedä vaikka törmäisi matkalla ikäviin peikkoihin! Mutta tällä hetkellä nettikeskustelu toimii työpaikan postista... Well, eikähän ne saa sen jossain vaiheessa taas kotilinjatkin skulaamaan.

Waka Wanha Camwald setä

Quote    Reply   

#2 [url]

Mar 11 11 8:34 PM

Täähän kuulostais hauskalta idealta ja mukana olen jos vain aikataulu antaa myöten. Hahmoa en vielä tiedä että millä tulen mut hobitille toi vois sopia parhaiten (molemmat mitä meikällä on ovat tasolla 28-30) tai sit tuun Uttnaksella jolla on aina tarjota olutta matkan virkistykseski :)

Quote    Reply   

#3 [url]

Mar 12 11 7:14 PM

Ei kuulosta hassummalta. Oma ropetus on vaan vähän niin ja näin. Valalla voisin muuten tulla periaatteessa. Voi vaan alkaa jänskättään turhaan Peikkokorvessa jos sinne päättää mennä tallaileen alle level 30, vaikka siitä sais ehkä hyvän rope-idean väännettyä tyyliin isommat suojelee pienempiään tjsp.

Quote    Reply   

#7 [url]

Apr 12 11 5:27 PM

Tulen ilman muuta mukaan mutta millon tämä tapahtuis? Vois joku esittää ehdotuksia, itselle sopisi mikä päivä vaan :)

Quote    Reply   
Remove this ad

#9 [url]

Apr 25 11 11:20 PM

Elikkä, tarkoitus olisi järjestää retki tämän viikon torstaina 28.4, aloitusajankohta klo 17.30. Se on varsin aikainen, mutta reissuun voipi vierähtää muutama tunti ja seuraava päivä on usealle työ/koulupäivä. Syy ajankohdalle on myös vappu, jolloin järjestäminen ei olisi mielekästä. Kokoonnutaan Frerin's courtille, se on siis Thorinin salien portaiden alapääty ja ns. keskusaukio. Osallistujille matkaan piippukessua, juomia ja rp-asennetta :) Jos joitain mahtavia ohjelmaehdotuksia löytyy, voipi jollekin hahmoistani, mieluiten Faregrimille tai Rosiellalle tai ihan foorumin kautta laittaa viestiä.

Quote    Reply   

#11 [url]

Apr 26 11 3:04 PM

En usko että on suurempaa merkitystä, teitä pitkin kun mennään niin isommat mörököllit ei käy kiinni. Ja jos näin käy, voivat seurueen muut jäsenet puolustaa toveriaan. Sopiva leveli olisi varmaan 40->, koska Peikkokorvessa on jo asteen tuimempaa sakkia, muttei mikään ehdoton rajoite.

Quote    Reply   

#13 [url]

May 14 11 1:01 PM

Onneksi saitte toteuteuttua! Camwald joutui pahojen Angmarin loitsujen ryöpyn kohteeksi ja nettiyhteys katosi lähes kahdeksi viikoksi tapauksen tiimoilta. Mutta onneksi kinimme ei yhtä heeboa kaipaa ja ei jää tuleen makaamaan, vaan sai ilmeisesti Faregrimin perille tarujen ja laulujen kotiin.
Wanha Camwald setä lukisi mielellään matkakertomuksen, jos joku vain sellaisen rustaisi! (Ja lupaa nirhata angmarin noidat aina, kun sellainen vastaisuudessa vain vastaan kävelee. Ihan vain varoituksen vuoksi...)

Waka Wanha Camwald setä

Quote    Reply   
Remove this ad
Add Reply

Quick Reply

bbcode help