Remove this ad

#21 [url]

Jun 6 12 5:39 PM

Heh.. Niinpä, mutta hyvä, että piisaa tekemistä tuolla Lotronkin puolella. Ei tartte kenenkään hangata samoja paikkoja loputtomiin.Mutta tjoo... itsekkin Witcherin hommasin ja uuden uskonnot lisäosan Civilisaation 5:n ja Legend of Grimrokkia on tullut hangattua sitäkin. Kuis SWOtori muuten jaksaa. Ajattelin ottaa siihen viikon tai pari peliaikaa näin kesällä. Jokos siinä on mahdollista hankkia hyviä vermeitä vaikka light side ja dark side pointit on kutakuinkin tasan, vai onko se uudistus tulossa sitten joskus... ?

Quote    Reply   
Remove this ad

#22 [url]

Jun 7 12 9:29 PM

Pihkura kohta on vierähtänyt vuosi kun ei ole tullut Lotteroa pelattua, vuokrat käyny hoitamassa mutta siinä kaikki. Aika on mennyt ihan tyystin tuolla DDO:n parissa pitkästä aikaa, ehkä osittain siksi että tuli maksettua vuoden VIPpi sinne :) Diapolon knassa hommasin, mutta en saa battle nettiin omalle maililleni accoa ja niiden supportti haisee, viikkoon ei inahdustakaan. Pitäkööt tunkkinsa, oottelen cräkättyä pira versiota, ne ainakin yleensä toimii :) Ja silla aikaa kolutaan Stormreachin viemäreitä ja ootellaan lähiaikoina ilmaantuvaa laajennusta jossa päästää Underdarkkiin räyhäämään ja uutta Druidi classia kokeilemaan.

Elkää luovuttako :) Jonain kauniina (tai sateisena) päivänä varmaan taas tulee tehtyä paluumuutto Keksimaahan ja saa opetella kaiken taas uudestaan alusta :)

Quote    Reply   

#23 [url]

Jun 11 12 10:16 AM

Heh! Elämä vie aikaa! Ikävä kuulla tuon DIablon tilanne... Olen seuranna sitä kovan ja nuo "hankaluudet" ei innosta kun kyseessä on kevyt mättömania. Ilmeisen hyvä sellainen.
Itekkin hommasin tuon uuden lisurin Lotroon, vaikka en ole lähelläkään edellisen lisurin kattoa.. Sitä tuntee itsensä välillä vain kannattajajäseneksi :-)
Mutta kiva Keski-Maassa on vierailla näin Vippinä, niin ei harmita väliinjäävät viikota tai kuukaudet.
Ja tervetuloa takaisin Keskimaanhan, kun syksy saapuu ja vaellusjalat tlevat levottomiksi, niinkuin Bilbo Reppulin oli tapana sanoa!

Quote    Reply   

#24 [url]

Jun 12 12 1:42 PM

Aika helkutin kallis tuntuu olevan lisäriksi. Täytyy se kait hankkia ku joutaa.  Itelläkään ei ole vaan napannu Lotro viime aikoina. Viikon verran koitin pelin synttärijuhlien aikaan kokeilla jos sitä taas innostuis, mutta ei vaan sytyttänyt. Hiljasta tosin oli kinissä muutenkin. Ikun kanssa värkättiin lähinnä niitä eventtejä ohimennen. Suurin osa ajasta on menny erinäisten pelien kanssa. Mount & Blade Warband tuli keväällä vihdoin ja viimein pelattua "läpi", eli valloitin koko Calradian. Seuraavaksi pitäis kait modeja alkaa paremmin kokeilla mutta ei oo jaksanu alottaa vielä. Mass Effect 3:n moninpeli yllätti ja sitä on tullu hakattua viime viikot suhteellisen paljon. Steamin puolella ollu muuten melko hiljasta kans, kun ei vaan näe porukkaa pahemmin linjoilla. Suunitelmissa olis lähiaikoina alotella Saints Row 3:sta jahka se tuolta postista joutaa.

Jos se tässä kesän mittaan kipinä syttyy, niin täytyy tulla kattelemaan Lotroon uudestaan.

Quote    Reply   

#25 [url]

Jun 15 12 7:36 PM

Tjaa tuossa tulee hevostaistelut... Saas nähdä miten hyvin toimii verrattuna Mount and Bladeen!
Alue on yli kaksi kertaa isompi kuin Moria ja sisältä on pari kertaa Isengardin verran. Level cappi nousee 85:n ja sitten pitää hommata tietysti erityinen sotahevonen, jota voi kustomoida ja levelöidä mielin määrin... Hmmm... kuulostaapa kovin taas krindaamiselta, mutta tuo hevsotaistelu kuulostaa lupaavalta. Se on parhaita paloja Mount and Bladessa!

Quote    Reply   
Remove this ad

#28 [url]

Aug 30 13 11:50 PM

Camwaldi etenee niin hitaasti, jotta osaakos joku sanoa miltä tuo hevostelu on tuntunut? Toimiiko vai onko parempi odotella isoja päivityksiä ennekuin ryntää Rohaniin?

Quote    Reply   

#29 [url]

Sep 3 13 11:25 PM

En nyt halua liikaa piruja maalailla seinille, mutta omalla kohdalla se oli yksi tekijöistä, miksi oma peli-into lopahti. Ei vaan oikein inspannut, kun tuntuma oli niinkuin ajais jotain outoa takavetosta autoa. Ei auttanut, että mukana tulee melkein kirjaimellisesti käkkäriskilli mikä tekee äkkipysähdyksen. Siinä vaan ei ole juuri mitään luontevaa, varsinkaan kun on tottunut paljon realistisempaan ja käsiintuntuvampaan malliin Mount & Bladeja pelatessa. Ei sillä että se siinäkään täydellinen olis, ne kun on siinäkin enemmän automaisia, kuin eläviä eläimiä, mutta ainakaan ne ei liiraa ja niihin saa todella hyvän tuntuman ja hallinnan kunhan vaan oppii kontrollit ja käyttämään aseita oikein siinä hevosen selässä. En tiedä sitten kuinka hyvin se itse taistelu onnistuu Lotrossa, kun en itse paljon tutoriaaleja pidemmälle ollut kiinnostunut kokeilemaan. Vissiin porukka on sen havainnut ihan toimivaksi, jos ja kun ovat päässeet sinuiksi hepan hallinnan kanssa.. mutta paha mennä itse sanomaan.

Quote    Reply   

#30 [url]

Mar 4 14 1:21 AM

lotron tulevaisuus....

Huomenta taas pitkästä aikaa. Vuodet vierii ja pelit muuttuu, mutta örvättien lahtausvietti ei tunnu hiipuvan :)

Viime lokakuussa tuli postia vanhalta kiniltä Kalevala Syndicatelta Eldarin puolelta, jossa ilmoittivat kasaavansa pari viikkoporukkaa, aloittamaan hahmot alusta asti ja ideana oli painaa Bookkien mukana tappiin asti. Alku oli lupaava ja kaksi viikkoryhmää saatiinkin touhuamaan, mutta pikkuhiljaa on väki matkalla hiipunut ja nyt kun ollaan noin tasolla 65 ja hetki sitten päästy Moriasta ulos, niin mulla iskikin sitten semmonen tunne, että eihän tässä oo mitään järkeä juosta noita uusia alueita läpi vain bookkeja tehden, joten jos ei kupletin juoni muutu, niin minäkin jään sivummalle. Turbinekin nakkasi lauman devejä kilometritehtaalle sekä Lotron, että DDO:n puolelta, eli ei mene sielläkään ihan putkeen. Tuon voi kuvitella heijastuvan suoraan molempien pelien kehitystahtiin ja ainakin Eldarilla on ollut huomattavissa se, että porukkaa on liian vähän. Tiedä sitten muista servereistä.

Toisaalta nyt kun olen ollut mukana tuolla Elder Scrollssin beetassa, niin jouduin taipumaan ja tilasin sen. On se vaan sen verran koukuttava Daggerfallsin veteraanille :)
Onkos täällä tulijoita tuohon ESO:een mukaan? Siellä on varmasti suomipoikaa alkuun aika leegio ja koska kiltapankit ja sen sellaset aukeaa kunnolla vasta kun on 50+ accounttia liittynyt kiltaan, niin siellä tulee olemaan melkoinen värväys käynnissä heti alkuun. Isot killat tulee syönään pienet ja nopeat hitaat, siltä ainakin nyt näyttää. No kunhan sitä ehtii sen kuukauden vääntää valmiina, niin alkaa olla käsitys onko se sellainen peli josta on valmis maksamaan kuukausimaksua, vai palataanko vanhoihin hyväksi havaittuihin.

t. Elviira

 

Quote    Reply   
Remove this ad
Add Reply

Quick Reply

bbcode help